Има много причини децата да спортуват, особено в днешно време, когато затлъстяването и последващите от него заболявания са все по-чести. Спортът е важна част от развитието на децата не само физически, но и психически, емоционално и социално.
Спортната активност при най-малките ще ги предпази от затлъстяване, ще развие техните двигателни умения, ще подобри координацията, баланса и растежа на костите, мускулите и сухожилията.
С цел изграждане на физически навици, подобряване на физическата активност и цялостното развитие на децата Детски център ”TEDDY BEARS” предлага специализирани спортни занимания, включващи йога, аеробика и изправителна гимнастика за деца от 1,5 г. до 5 г. възраст.

В Детски център ”TEDDY BEARS” специализираните спортните занимания се провеждат от Гергана Григорова, сертифициран специалист по детска йога и аеробика.

Вижте всички

Професионални услуги

Днешният виртуален свят обрича децата на дистанциране от връстниците, липса на физическа активност и забавяне на говорното им развитие.

Навременната терапията на деца с говорен дефицит е от основно значение за личностното им развитие.

Има много причини децата да спортуват, особено в днешно време, когато затлъстяването и последващите от него заболявания са все по-чести.