Всеки уикенд Детски център ”TEDDY BEARS” се превръща в парти център ”TEDDY BEARS”, за да осигури на всички деца и родители онова прекрасно, незабравимо тържество, за което винаги са си мечтали. Ако имате какъвто и да е повод за празненство споделете го с нас, а ние ще се погрижим да го превърнем в незабравим за вас спомен.

Рождени дни

В  бутиковия и уютен детски център“Теddy bears“ се правят страхотни тематични партита за рожден ден, имен ден и други празници на вашето дете. Капацитетът ни е 15 деца.

Вълнуващото при нас е ,че на партито не присъстват родителите.Децата се забавляват от аниматор,за тях се грижат нашите педагози. Според вашия бюджет организираме кетъринг,украса,аниматор, фотограф и други забавления.

Помещението на детския център се отдава под наем за различни празненства,които сами може да организирате.
Заповядайте при нас сладки,плюшени мечета!

Празненства и събития

Всеки уикенд Детски център ”TEDDY BEARS” организира, освен рождени дни и всякакъв вид празненства и събития. Всички те са по предварителна заявка и са съобразени с вашите желания. За да могат децата ви пълноценно да се насладят на своите партита сме се погрижили да осигурим екипи от висококвалифицирани специалисти в областта на развлекателните събития. Те ще се погрижат за доброто настроение и почерпка на децата, превръщайки всеки празник в най-оригиналния и паметен ден за тях. 

Всяко празненство е с времетраене 2 часа. 

Докато децата са във вихъра на празненството родителите могат да отдадат на заслужена почивка, в близкия до Детски център ”TEDDY BEARS” – Paradise Center, който е само на 5 мин. с кола от центъра.