Всеки уикенд Детски център ”TEDDY BEARS” се превръща в парти център ”TEDDY BEARS”, за да осигури на всички деца и родители онова прекрасно, незабравимо тържество, за което винаги са си мечтали. Ако имате какъвто и да е повод за празненство споделете го с нас, а ние ще се погрижим да го превърнем в незабравим за вас спомен.

Рождени дни

Рожденият ден за всяко дете, както и за неговите родители е изключително важно събитие, за това в Детски център ”TEDDY BEARS” работим с най-добрите професионалист в областта на анимацията, кетъринга и украсата.

Целта ни е да направим всеки рожден ден незабравим, неповторим и съвършен за всички участници в него.

Рождените дни се организират всеки уикенд, като всеки един е с продължителност 2 часа. 

За родителите е осигурена малка зона в близост до децата.

Родителите, които не желаят да присъстват на детския рожден ден могат да си организират свое парти, в близкия до Детски център ”TEDDY BEARS” ресторант .

Празненства и събития

Всеки уикенд Детски център ”TEDDY BEARS” организира, освен рождени дни и всякакъв вид празненства и събития. Всички те са по предварителна заявка и са съобразени с вашите желания. За да могат децата ви пълноценно да се насладят на своите партита сме се погрижили да осигурим екипи от висококвалифицирани специалисти в областта на развлекателните събития. Те ще се погрижат за доброто настроение и почерпка на децата, превръщайки всеки празник в най-оригиналния и паметен ден за тях. 

Всяко празненство е с времетраене 2 часа. 

Докато децата са във вихъра на празненството родителите могат да отдадат на заслужена почивка, в близкия до Детски център ”TEDDY BEARS” ресторант. Ако пък искат да присъстват на детското парти, то за тях сме осигурили малка зона, от която с усмивка да наблюдават щастливите си деца.